Az általunk forgalmazott AQUAPOL technológia megoldást kínál a nedvesség okozta problémák kiküszöbölésére.


· A munkákat tartószerkezeti bontás nélkül lehet elvégezni.


· Kicsi a helyszíni munka igénye, tehát a hasonló eljárásokkal összehasonlítva olcsó.


· Részletes roncsolásos nedvességdiagnosztikai helyszíni vizsgálatokat végzünk a teljes száradásig, így a kivitelező és természetesen a megrendelő is figyelemmel tudja kísérni az épület száradását.


· Az AQUAPOL technológia zárt terjesztésű, a telepítéssel foglalkozó kivitelezőket az AQUAPOL európai központjában készítik fel.


· A fentiek alapján az AQUAPOL 20 év szavatossági időt vállal.


· Nemzetközi tapasztalat és több mint sok-sok tízezer európai épület bizonyítja a technológia hatásosságát.


· TÜV EMV minősítés a rendszer alapját alkotó AQUAPOL készülékekre.


· ISO minősítés az elvégzett szolgáltatásra


· A szigetelés-kiváltással együtt járó salétrommentesítés egyidejű felvállalása.
 
 

Aquapol falszigetelési eljárás

Ez a falszigetelési eljárás a ma ismert szigetelési módok között az egyik legmodernebb és leggazdaságosabb szigetelést nyújtja, a csúcstechnológia és a költséghatékonyság párosítása.

A művelet során egy készüléket helyeznek el az épületben, amely megszünteti a falazóanyag kapillárisainak felülete és a vízmolekulák közötti kapcsolódásokat, ezáltal megváltozik a víz felfele tartó áramlási iránya és saját súlyánál fogva visszakerül a talajba.

Amíg a készülék az épületen belül van, addig a víz a falban levő kapillárisokon nemtud feljutni. Alkalmazása esetén nincs szükség bontásra. A készülék felszerelése, a kapcsolódó beállítások és a szükséges mérések összesen mintegy 3-4 órát igényelnek csupán.


Jelentkezzen az épületdiagnosztikai szolgáltatásunkra és a helyszíni felmérés után pontos választ kap az épületénél alkalmazható lehetőségekről és azok költségeiről.


Jellemzői:

  • - A szigetelést el lehet végezni tartó szerkezeti bontás nélkül
  • - A helyszíni munka igénye alacson, ezért más utólagos szigetelési módokkal összehasonlítva kedvezőbb árú a rendszer
  • - A technológiához alapszolgáltatásként tartoznak a helyszíni részletes nedvességdiagnosztikai vizsgálatok. A vizsgálatokat ciklikusan végezzük el, így a megrendelő figyelemmel tudja kísérni az épület száradásának folyamatát.
  • - A mérések másik előnye pedig az utólagos korrekció, a hibaelhárítás lehetősége anélkül, hogy nagyobb műszaki probléma adódna
  • - A készüléket épületen belül kell elhelyezni .
  • Az Aquapol rendszer biológiai hatásai


 
 

Régebben épült ingatlanoknál az állandó, visszatérően jelentkező salétrom, pára, penész, dohszag, talajvíz, felszálló víz, málló, leváló vakolat problémája, ami falszárítási módszerünkkel megszüntethető. Ezek idővel egyre inkább fokozódó problémákhoz vezetnek,és kialakula salétromos, vizes, nedves, penészes, párás, dohszagú fal, falazat, az épület statikája pedig veszélyessé válik.Egészségtelenaz állandó nagy mennyiségű penészgomba jelenléte, emellett a vizes falakon távozó hőmennyiség a fűtésszámlán is jelentkezik. Esztétikailag a teljes elhanyagoltság látszatát kelti a falakon látszó penészvirágok, salétrom foltok, és a dohszag is mindenhova elkíséri az ilyen épületben élőket, ami fokozottan egészségtelen.  A rövidebb időszakonként elvégzett újravakolás, amellett hogy látható költségekkel bír, a valódi problémát nem oldja meg, és maximum egy-két évre fedi be a foltokat.   Létezik olyan végleges megoldás is, amely nem jár falbontással és drasztikus beavatkozásokkal /aquapol/, a szakszerű állapotfelmérés után pedig pár óra alatt alkalmazható. Technológiáink: a szigetelés, falszárítás, víztelenítés, az AQUAPOL rendszer, az utólagos sávszigetelés technológia, melyek alkalmasak  családi-, lakó-, társasházakra, közintézményekre, hivatalokra, templomokra is.

 

VÁLASSZA RONCSOLÁS NÉLKÜLI AQUAPOL TECHNOLÓGIÁNKAT
VAGY A TOVÁBBI ÖT FAJTA
SZIGETELÉSI RENDSZERÜNK BÁRMELYIKÉT!

JELENTKEZZEN MOST ÉPÜLETFELMÉRÉSI, ÉPÜLETDIAGNOSZTIKAI SZOLGÁLTATÁSUNKRA
MELY ALAPJÁN, AZONNALI ÉS PONTOS TÁJÉKOZTATÁST KAPHAT A FELMERÜLŐ 
KÖLTSÉGEKRŐLAZ ALKALMAZHATÓ FALSZIGETELÉSI TECHNOLÓGIÁKRÓL

CSAK BEÜT NÉHÁNY KARAKTERT ÉS KAPHAT EGY TAPASZTALT SZAKEMBERT!
 
Szerencsés Károly "szigetelés szakértő" tanácsadó
aquapol@vizesfal.net 
(+36) 30/398-7325 
http://www.vizesfal.net
 
 
Szigetelés, utólagos szigetelés, falszigetelés, utólagos vízszigetelés, vályogház szigetelés, falszárítás, falkiszárítás, nedves falak szigetelése, vizes falak szigetelése, vizes fal, vizesfal, aquapol készülék, aquapol működés, utólagos falszigetelés, vert falak szigetelése, salétromos, penészes falak szigetelése, AQUAPOL szigetelés, salétromos fal, dohszag, penészes falak, salétrom vizes, salétromos falak szigetelése, aquapol rendszer, lemezbeütés, lemezbesajtolás, injektálás, közép-magas nyomású injektálás, dohos szag